新年到,唔該你換下個 Keyboard 啦!

Browse By

ADS

臨近年廿八,又係大掃除嘅時候,每次講起大掃除總會把家裡每個地方都掃除乾淨,但每次大家總有一個位係唔會清潔。

無錯,你留意下,你永遠都會掃地,會洗手,但係你面前個個 Keyboard 就總係唔清潔。

YOGA 900S in Gold_Keyboard

Keyboard 係唔可以用水沖,鍵與鍵之間嘅位置也都好難清理,但其實咁唔代表你可以唔清潔,你想下你成日係 Keyboard 上面食野又飲汽水,跌少少落去都知幾污穢,清潔下都好應該。

唔想清潔咁新一年買過個新都好呀,一個 Keyboard 最平 HK$40 就有,落樓下買杯 Starbucks 都無左,但 Keyboard 日日都要用,你隻手日日都要同佢接觸,你又慳?

HK$40 姐!新一年換左個 Keyboard 佢啦!




【此文章刊載於石先生部落;標題:新年到,唔該你換下個 Keyboard 啦!;本篇文章為贊助內容;強制廣告:HisTrend.HK 給你不一樣的科技產品】