科技網絡 消費產品 iPhone Xs MAX Rhino Shield 犀牛盾 防跌手機殼扔機測試(影片)

iPhone Xs MAX Rhino Shield 犀牛盾 防跌手機殼扔機測試(影片)

-

一向都知 Rhino Shield 犀牛盾手機殼嘅 3 米防跌好勁,以前用 OnePlus 3 / 5 時都有用過,成日跌或者借俾人扔都無事,但好似今條片咁由頭扔到尾,真係第一次。

今次扔機嘅對象係 iPhone Xs MAX,過萬一部,如果扔爛左都唔好話唔心痛,但竟然知佢係 3 米範圍內點扔都無事,咁就一於狂跌睇下效果會點。拍最尾個 shot 先好笑,個小朋友開頭見我地扔電話仲有個驚奇樣,但見我地扔左三四次都無事,開始跟住我,哈哈!




此文章刊載於石先生部落 ;本篇文章包含贊助內容,當您單擊產品鏈接時,我可能會獲得奬勵。

本網站文章部份內容由不同公司贊助提供,全部內容均屬個人意見及感受,並不代表任何公司之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊, 請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。