Samsung Gear S2 周大褔別注時尚版,讓手錶成為珠寶

Samsung Gear S2 推出已經一段時間,但除了即將推出的皓金與粉金色外,其實香港一直都有一款特別版 – 周大褔別注版。

這款 Samsung Gear S2 周大褔別注版又有分「時尚版」與「豪華版」,當中的「時尚版」採用絹面錶帶,然後再有一條閃鑽的手縺,讓本來科技味比較重的 Gear S2 更添時尚感覺,不僅僅是一枚智能手錶。

2016-01-22 15.36.05

各位觀眾,介紹返「周大福 × SAMSUNG Gear S2 Classic 時尚版」,專屬紫色或黒色錶帶配襯加上鑽石,[email protected]#ChowTaiFook #周大福 #samsung #smartwatch

Posted by 石先生 on Friday, October 23, 2015

 
1445498398747

產品圖就係咁,可以見到藍色錶帶的旁邊仲有一條好閃嘅閃鑽手縺。

手錶本身除左睇時間其實已經有好多功能,例如你可以見到它提供跑步功能,你可以配合手機去計算跑步,也可以利用佢來收發訊息,聽電話或睇日曆等等,相對於一般的手錶功能更多。

當然,如果你用左一段時間,唔想要藍色,其實都可以將閃鑽部份更換至其他相同寬度之可換錶帶上使用。

IMG_4760

為左配合番隻手錶,周大褔本身都有做番一隻類似鑽石嘅錶面,等大家可以更配合隻錶。

1445498311799
至於「豪華版」則更吸引,錶帶分別有閃石及鑽石的18K白色黃金壓花真皮錶帶。有興趣想知更多嘅朋友可以去周大福網站

NOR_8005





【此文章刊載於石先生部落;標題:Samsung Gear S2 周大褔別注時尚版,讓手錶成為珠寶;本篇文章為贊助內容;強制廣告:HisTrend.HK 給你不一樣的科技產品】