七日免費 !SmarTone 狂推「一機多號」


如果你記得,SmarTone 年初推出左「一機多號」功能,同時支援 SmarTone 與非 SmarTone 客戶。如果你想一個電話同時分身用幾個號碼,分清楚幾個身份,呢個功能絕對啱你用,相比起帶兩部手機出機完全係好好多。

依家 SmarTone 為左推廣服務,決定推出「七日免費試用」,有興趣嘅朋友可以試下,而收費本身係每加一個號碼,30日最多收 HK$35,或者可以另外揀月費或年費,商業用唔錯。

今次 SmarTone 呢招七天免費試用同網絡上依家嘅 Freemium 模式類似,以這麼傳統的電訊商來説也算是挺新穎的。


Screen Shot 2015-12-23 at 下午7.00.03






【此文章刊載於石先生部落;標題:七日免費 !SmarTone 狂推「一機多號」;本篇文章為贊助內容;強制廣告:HisTrend.HK 給你不一樣的科技產品】