直銷開倉!Magic-Pro 聖誕新年感謝祭今日開始

Browse By

ADS

人人都話市道差,咁到底又係唔係呢?

如果你從街上商店的人流與各家連鎖店的減價情況看來,這應該可以説明各大店舖現時面對的壓力。話説 Magic-Pro 正準備於明天(2015 年 12 月 10 日)至 12 月 12 日在荔枝角辦公室舉行大特賣,貨品最少九折,最多三折,如果有興趣嘅朋友記得留意。

P1140219

Magic-Pro 此舉又是否代表生意不好呢?據石先生所知又好似唔係,只不過每逢年尾又清一清貨,加上某職員每次做直銷都開心,所以臨近聖誕又做喎!(成日咁做,老細多得呢個職員唔少~)

話時話,今次 Magic-Pro 減價嘅貨品從舊貨的電池到最新支援 Quick Charge 2.0 的 MiniQ Charging Station 5Q 都有,好鐘意 Magic-Pro 嘅朋友記得去八卦下。(最大獲係營業時間係返工時間~)

 

地址:香港九龍荔枝角青山道532號偉基大廈13樓
注意:只限以現金結帳,營業時間至下午七點

P1170058




【此文章刊載於石先生部落;標題:直銷開倉!Magic-Pro 聖誕新年感謝祭今日開始;本篇文章為贊助內容;強制廣告:HisTrend.HK 給你不一樣的科技產品】