【新加坡】「Singapore Marina Bay Sands」- 濱海灣的新地標

26-DSC_0287

大家望到對面係咪好靚呢?當中包括新起的 Singapore Marina Bay Sands 及 Singapore Flyer,係魚尾獅影過去,可以構成一張好的相。

Singapore Marina Bay Sands 包括商場、賭場、酒店、觀景台同博物館。不過咁,你唔好對佢好大期望,因為個度除左觀景台同賭場外,其他野唔算好有特色。由 Marina Bay 地鐵站行過去 Singpaore Marina Bay Sands 一啲都唔近,反而由 Singapore Flyer 行過去個鏡又好,又近,值得一行。
49-DSC_0337

52-DSC_0341

53-DSC_0342

57-DSC_0357

58-DSC_0359

59-DSC_0368

60-DSC_0369

61-DSC_0370





【此文章刊載於石先生部落;標題:【新加坡】「Singapore Marina Bay Sands」- 濱海灣的新地標;本篇文章為贊助內容;強制廣告:HisTrend.HK 給你不一樣的科技產品】